Bekap, čuvanje podataka ili prebacivanje podataka u drugi telefonČuvanje podataka

Svakodnevno se srećemo sa zahtevima mušterija da im na bilo koji način izvadimo ili sačuvamo podatke iz njihovih telefona ili telefona koji su se pokvarili iz bilo kog razloga.

U velikom broju slučajeva ljudi bi se radije odrekli telefona nego podataka u njemu (imenika, poruka, slika ,muzike itd). Neretko nam se dešava da nam mušterije poklone telefon samo ako uspemo da im sačuvamo podatke.

Da do ovoga ne bi došlo naš savet svima je da sa vremena na vreme pravite backup (rezervnu kopiju) podataka sa telefona. Rezervne kopije i bekup podataka se rade sa programima za svaki brend posebno.

Svaki proizviđač je predvideo da to korisnik može sam da uradi i te programe možete skinuti sa njihovih sajtova, ali ako niste vični tome servis mobilnih telefona Switchtel će to uraditi za vas. Ovo vam preporučujemo iz tog razloga, ako dobro ne podesite sinhronizaciju sa računarom može vam se desiti da vašom greškom izgubite podatke.

Ukoliko se pojavi takav problem u servisu, da je iz telefona nemoguće izvaditi podatke, bilo da je polomljen displej, ili da telefon neće da se upali, da neće da se poveže sa računarom itd, mi moramo prvo da osposobimo telefon da bude u stanju da se na neki od mogućih načina napravi bekap. Ovo je u nekad vrlo jednostavno uraditi, ali ponekad aparat mora da se dovede u perfektno stanje da bi uspeli to da izvedemo.

Najveći problem nam predstavlja čuvanje podataka iz telefona koji u sebi imaju softverski kvar i u tim slučajevima ishod je vrlo neizvestan jer kada rešavamo problem softvera po pravilu se podaci iz telefona brišu.

Zato ponavljamo - sa vremena na vreme radite bekap informacija sa vaših telefona.

Switchtel servis takođe radi prebacivanje podataka iz jednog (starog) u drugi (novi) telefon.

Ako vam zatreba ova usluga potrudićemo se da to uradimo u najkraćem mogućem roku.

Switchtel servis čuva vaše podatke!


KontaktiEmail: servis@switchtel.net
Web page: www.switchtel.net

Adresa 1

Lokacija Vračar:
Tržni centar „Fontana“
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6,
lokal 2
(bivša Dušana Bogdanovića)
11000 Beograd
Tel: 011 244 2525
Mob: 065 83-77-477
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na VračaruAdresa 2

Lokacija Novi Beograd:
Bulevar Mihajla Pupina,
10A lokal 6, YUBC
11000 Beograd
Tel: 011 311 8672
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na Novom BeograduPošaljite brzi upitIzdvajamo:

Pokvašeni telefoni

Pokvašeni telefoni

Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nam se barem jednom desilo da prospemo neko piće po telefonu, da pokisne, da ga ostavimo na vlažnom stolu, da nam upadne u kadu, more, reku...

Formiranje baterije

Formiranje baterije

Svakodnevno se srećemo sa pitanjem ,kako se formira baterija na mobilnom telefonu". Čuli ste verovatno svaki put kada ste kupili novu bateriju ili novi telefon da bateriju morate da punite 3 * 12 sati , da ne smete da prekidate to punjenje prilikom formiranja baterije, da telefon mora da bude ugašen prilikom formiranja...

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Brza usluga. Pre odlaska na posao ostavila sam telefon sa polomljenim displejem u servis. Istog dana, po povratku sa posla, preuzela sam svoj omiljeni telefon po ceni koju smo dogovorili - Jovana Todorović.