Blackberry servisBlackberry servis

Servis mobilnih telefona Swichtel pored ostalog vrši i servis Blackberry telefona.

Blackberry mobilne telefone proizvodi kanadska kompanija RIM (Research in motion). Telefoni ove kompanije su uglavnom namenjeni poslovnim korisnicima tako da velike kompanije povezuju svoje zaposlene upravo ovim aparatima. U ovakvom načinu upotrebe Blackberry telefoni su se odlično pokazali. Oni koriste sopstveni operativni sistem koji je prilagođen nameni koju ovi aparati imaju. Zaštitni znak ovih mobilnih telefona je QWERTY tastatura koja je po mišljenju velikog broja korisnika mnogo lakša za upotrebu nego tač skrin ( koji odlikuje sve najnovije i najpopularnije modele ).

Blackberry mobilni telefoni iako su se pokazali kao vrlo pouzdani nisu imuni na kvarove. Najčešći kvarovi kod Blackberry-a su:

-konektor i kolo punjenja

-tastatura prestane da radi

-displej ili LCD (ni ovi telefoni nise pošteđeni lomljenja ekrana prilikom) padova. Interasntna stvar koja nekada predstavlja problem kod displeja ovog proizvođača je i to što za jedan isti model telefona nekada postoje i po tri vrste verzije displeja a ta revizija mora da se poklopi sa onom u telefonu. Mi tu verziju možemo da saznamo tek nakon otvaranja telefona i skidanja displeja, a cene tih verzija istog displej nekad znaju da budu nesrazmerno velike tako da dok ne otvorimo telefon mi ne možemo da utvrdimo cenu LCD-a.

-softver

-vrlo često nam dolaze i pokvašeni Blackberry telefoni i taj problem kod vrlo uspešno rešavamo ako je uopšte moguće popraviti pokvašen telefon. Ponovićemo pravilo koje važi za pokvašene telefone a to je da NEMA PRAVILA da li će neki telefon posle kvašenja moći da se popravi.

-dekodiranje

-zučnik, mikrofon, itd.

Blackberry servis Switchtel ima veliki izbor rezervnih delova za ove aparate i ako imate problem ili neko pitanje u vezi njih kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Blackberry servis Switchtel vam stoji na raspolaganju!


KontaktiEmail: servis@switchtel.net
Web page: www.switchtel.net

Adresa 1

Lokacija Vračar:
Tržni centar „Fontana“
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6,
lokal 2
(bivša Dušana Bogdanovića)
11000 Beograd
Tel: 011 244 2525
Mob: 065 83-77-477
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na VračaruAdresa 2

Lokacija Novi Beograd:
Bulevar Mihajla Pupina,
10A lokal 6, YUBC
11000 Beograd
Tel: 011 311 8672
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na Novom BeograduPošaljite brzi upitIzdvajamo:

Pokvašeni telefoni

Pokvašeni telefoni

Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nam se barem jednom desilo da prospemo neko piće po telefonu, da pokisne, da ga ostavimo na vlažnom stolu, da nam upadne u kadu, more, reku...

Formiranje baterije

Formiranje baterije

Svakodnevno se srećemo sa pitanjem ,,kako se formira baterija na mobilnom telefonu". Čuli ste verovatno svaki put kada ste kupili novu bateriju ili novi telefon da bateriju morate da punite 3 * 12 sati , da ne smete da prekidate to punjenje prilikom formiranja baterije, da telefon mora da bude ugašen prilikom formiranja...

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Brza usluga. Pre odlaska na posao ostavila sam telefon sa polomljenim displejem u servis. Istog dana, po povratku sa posla, preuzela sam svoj omiljeni telefon po ceni koju smo dogovorili - Jovana Todorović.