Servis Samsung telefonaServis Samsung telefona

Servis Switchtel vrši usluge popravke i servisa Samsung mobilnih telefona i tableta

Najčešći kvarovi kod Samsung mobilnih telefona su:
- polomljen ekran, displej, lcd.
- polomljeno staklo displeja lcd-a
- telefon ne puni kvar punjenja
- baterija kratko traje
- telefon je pokvašen
- softverski problemi
- telefon je zaključan (dekodiranje, otključavanje telefona skidanje naloga)

Zamena displeja LCD-a ekrana kod Samsung telefona

Mi u našem servisu vršimo zamenu ovih displeja isključivo originalnim ekranima, i tu vrstu popravke zavšavamo u toku dana.

Samsungovi displeji za mobilne telefone su ubedljivo i bez premca najbolji ekrani na globalnom tržištu već više od decenije i ni jedan proizvođač im nije prišao ni blizu (iPhone telefoni od iPhona X i noviji koriste Samsungove ekrane).

Ali problem nas kao korisnika je taj što su ti displeji ubedljivo i najskuplji na tržištu. Kada se Samsungov ekran polomi usled udarca, pada, nagnječenja i slično kod ovih ekrana je specifično to da se prvo pojave zelene, ljubičaste, plave i crne mrlje koje traju neko vreme, a nakon toga ceo ekran zacrni. Vrlo se često dešava da je spoljno staklo displeja ostalo neoštećeno, a da je ekran pocrneo.

Ovi ekrani su se pokazali vrlo pouzdani u normalnoj upotrebi ali nisu kao ni drugi otporni na udarce. U zavisnosti od modela telefona ove displeje menjamo sa ili bez rama u kom se nalazi displej i to zavisi od toga kako je to Samsung propisao. Jeftiniji modeli kao što su serija Galaxy J, Galaxy A itd. u većini slučajeva dolaze bez rama u kome se displej nalazi.

Displeji Galaxy S serije dolaze isključivo sa ramom. Zamenu vršimo u najkraćem mogućem roku sa originalnim delovima.

Zamena stakla displeja na Samsung telefonima

Polomljeno staklo i displej samsung telefona

Switchtel servis vrši zamenu stakla displeja na Samsung mobilnim telefonima.

Samsung na svojim mobilnim telefonima ugrađuje AMOLED ekrane koji su ubedljivo najbolji na tržištu. Iako im cena i nije baš najpristupačnija dobra stvar kod ovih displeja je što na njima može da se zameni samo staklo ekrana. Često se dešava da prilikom pada na Samsung telefonu pukne samo staklo a displej i tač skrin i dalje rade besprekorno.

U tom slučaju mi možemo da zamenimo staklo ekrana a da tom prilikom Vaš displej ostane i dalje funkcionalan. Ova vrsta servisa traje malo duže nego zamena kompletnog ekrana ali je i jeftinija od zamene celog ekrana. Cena ovog servisa zavisi od modela telefona isto kao i kod zamene kompletnog displeja. Mi ovu vrstu servisa vršimo sa profesionalnim mašinama koje su napravljene samo za ovu namenu. Zamena stakla kod modela sa zakrivljenim ekranom je znatno skuplja i duže traje nego kod modela sa ravnim ekranom. Pozovite nas i informišite se.

Popravka punjenja kod Samsung telefona

Napajanje Samsung telefona

Vrlo čest kvar kod Samsung telefona koji je najčešće uzrokovan korišćenjem ne originalnih punjača, kvašenjem dela gde se nalazi konektor, neadekvatnim korišćenjem. Ovaj kvar se dešava zbog česte upotrebe telefona kada je na punjaču.

Mi ovaj servis rešavamo vrlo uspešno. Kod starijih modela sa mikro usb konektorom bilo je dovoljno zameniti konektor, ali prelaskom na Type C konektor kod velikog

Broja modela mora da se zameni ploča na kojoj se nalazi konektor ili flet kabl na kom se nalazi konektor punjenja. Ova popravka telefona se rešava u toku dana u zavisnosti kad donesete telefon. Pozovite nas da se informišete o ceni i vremenu popravke.

Servis pokvašenih Samsung telefona

Kod pokvašenih telefona nije bitno da li je Samsung ili bilo koji drugi brend, osnovno pravilo je da nema pravila kako će se to odraziti na dalji rad telefona. Naš savet u ovakvim slučajevima je da odmah nakon kvašenja telefon odnesete u servis da ga otvore i osuše ako za to već nije kasno. Najčešća greška koju korisnici prave je da telefon osuše na neki svoj način i nakon toga nastave da ga koriste. Vrlo često je to dovoljno da telefon proradi i nastavi da radi sasvim normalno. Ali problem kod ove vrste sušenja je ta što vlaga koja je ušla u telefon po pravilu ne može na ovaj način da se osuši u potpunosti, i nakon toga ostatci vlage u kombinaciji sa strujom iz baterije kvare pasivne i aktivne elektronske delove na ploči mobilnog telefona.

To može da prouzrokuje bilo koju vrstu kvara na telefonu od toga da ne radi mikrofon, punjenje, ekran,tač skrin nema zvuka, gašenje telefona iz čista mira pa do toga da je telefon totalno mrtav i neupotrebljiv.

Pošto u današnje vreme svi mi u telefonima skladištimo razne podatke do kojih nam je vrlo stalo (slike, dokumenta, video i audio zapise itd) problem kod ove vrste kvara je što ti podaci mogu vrlo lako da nestanu ukoliko se telefon ugasi i nije ga moguće ponovo upaliti. A ti podatci su vrlo često vredniji od samog telefona, zato je naš savet ako Vam se desi da Vam se telefon pokvasi odnesite ga u servis ako Vam je stalo do podataka koji su u telefonu.

Softverski kvarovi

Iako su android telefoni sve pouzdaniji, dešava se da se pojave i softverski problem. Najčešće je to zbog popunjenosti interne i radne memorije.

U ovim slučajevima rešavamo softverske kvarove ali kao i kod kvašenja teklefona nekad se desi da od zavnosti koliki je kvar podatci sa telefona ne mogu uvek da se sačuvaju. Pri radu na ovakvoj vrsti kvara mi prvo pokušavamo da podatke koji su u telefonu sačuvamo pa tek nakon toga ubacujemo u telefon najnoviju verziju softvera.

U retkim slučajevima na matičnim pločama pokvari se deo u kom se nalazi softver (program) telefona i tada je telefon nemoguće popraviti.

Javite se i pokušaćemo da rešimo problem sa Vašim telefonom.

Otključavanje dekodiranje Samsung telefona

Ukoliko Vam je potrebno dekodiranje, skidanje šifre, skidanje paterna ili google naloga sa Vašeg Samsung telefona možete nas kontaktirati i mi ćemoto uraditit za Vas u najkraćem mogućem roku.

Bilo koji problem sa imate sa Vašim Samsung telefonom slobodno nas pozovite

Lokacije:

Nalazimo se na dve lokacije u Beogradu:

- Tržni centar „Fontana“, Bulevar Kralja Aleksandra 88-90 Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6, lokal 2 (bivša Dušana Bogdanovića) Tel: 011 244 2525, Mob: 065 83-77-477

- Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10A lokal 6 YUBC Telefon: 011 311 8672

Pogledajte, izaberite bližu lokaciju i slobodno nas kontaktirajte. Vaš Switchtel servis.


KontaktiEmail: servis@switchtel.net
Web page: www.switchtel.net

Adresa 1

Lokacija Vračar:
Tržni centar „Fontana“
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6,
lokal 2
(bivša Dušana Bogdanovića)
11000 Beograd
Tel: 011 244 2525
Mob: 065 83-77-477
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na VračaruAdresa 2

Lokacija Novi Beograd:
Bulevar Mihajla Pupina,
10A lokal 6, YUBC
11000 Beograd
Tel: 011 311 8672
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 17:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na Novom BeograduPošaljite brzi upitIzdvajamo:

Pokvašeni telefoni

Pokvašeni telefoni

Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nam se barem jednom desilo da prospemo neko piće po telefonu, da pokisne, da ga ostavimo na vlažnom stolu, da nam upadne u kadu, more, reku...

Formiranje baterije

Formiranje baterije

Svakodnevno se srećemo sa pitanjem ,,kako se formira baterija na mobilnom telefonu". Čuli ste verovatno svaki put kada ste kupili novu bateriju ili novi telefon da bateriju morate da punite 3 * 12 sati , da ne smete da prekidate to punjenje prilikom formiranja baterije, da telefon mora da bude ugašen prilikom formiranja...

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Brza usluga. Pre odlaska na posao ostavila sam telefon sa polomljenim displejem u servis. Istog dana, po povratku sa posla, preuzela sam svoj omiljeni telefon po ceni koju smo dogovorili - Jovana Todorović.