Servis Samsung telefonaServis Samsung telefona

Switchtel uspešno vrši servis Samsung mobilnih telefona. Samsung u svojoj dosabašnjoj ponudi ima nekoliko stotina raznih modela što ih uz Nokiu čini globalnim liderima meрu proizvođačima. Samsung je prvo skrenuo pažnju na sebe velikim brojem mobilnih telefona na preklop i kliznih (slajder) modela.

Ti telefoni su bili a i dalje su dosta pouzdani, a zbog toga i popularni. Jedini problem kod tih modela je flet kabl koji posle određenog vremena mora da se zameni što servis Switchtel može da reši u kratkom roku i po povoljnoj ceni. Pored ovih modela Samsung pokriva svaki segment ove industrije.

Prvi su od globalnih proizvođača izbacili model sa dve SIM kartice D880 koji se veoma dobro pokazao i dalje je u širokoj upotrebi. Pojavom smart telefona Samsung je pokazao da gleda u budućnost i da je rešen da ponudi svetu jednu od najboljih stvari koji se danas nudi. Samsung Galaxy serija je ponudila pouzdane i kvalitetne aparate koji rade na Google Andronid operativnom sistemu.

Galaxy s

Pored smart telefona na Andronid operativnom sistemu Samsung proizvodi i telefone koji rade na Windows-u Omnia serija i Bada OS. Jedan od danas najboljih telefona je Samsung Galaxy S3 koji uz Iphone 5 predstavlja vrh u ponudi smart telefona. Za veliki broj modela Samsung mobilnih telefona Switchtel servis ima rezervne delove. Najčešći kvarovi su:
- flet kabl
-displej
-tač skrin
-korektor punjenja
-softver
-mikrofon
-zvčnik i t d.

Pored mobilnih telefona Samsung ima u svojoj ponudi i tablet računare koji takođe rade na Androdu prilagođenom tablet uređajima. Mi u Switchtel i za tablete iz Samsung Galaxy Tab serije imamo veliki broj rezervnih delova kao što su displeji, tač skrinovi, korektori punjenja a radimo i servis na glavnoj ploči . Ukoliko imate problem sa vašim Samsung mobilnim telefonom ili tabletom javite se Switchtel servisu i mi ćemo vam pomoći na najbolji mogući način.


Lokacije:

Nalazimo se na dve lokacije u Beogradu:

- Tržni centar „Fontana“, Bulevar Kralja Aleksandra 88-90 Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6, lokal 2 (bivša Dušana Bogdanovića) Tel: 011 244 2525, Mob: 065 83-77-477

- Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10A lokal 6 YUBC Telefon: 011 311 8672

Pogledajte, izaberite bližu lokaciju i slobodno nas kontaktirajte. Vaš Switchtel servis.


Mobilne vesti sa našeg bloga:

- Samsung S6 S6 Edge zamena displeja i stakla
- Samsung S5 Note3 zamena displeja i stakla
- Alcatel servis mobilnih telefona
- Zamena stakla na iPhonu 5 i Samsungu S3, S4, Note
- Displej za Samsung S4, Note 2 i S4 mini

KontaktiEmail: servis@switchtel.net
Web page: www.switchtel.net

Adresa 1

Lokacija Vračar:
Tržni centar „Fontana“
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6,
lokal 2
(bivša Dušana Bogdanovića)
11000 Beograd
Tel: 011 244 2525
Mob: 065 83-77-477
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 18:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na VračaruAdresa 2

Lokacija Novi Beograd:
Bulevar Mihajla Pupina,
10A lokal 6, YUBC
11000 Beograd
Tel: 011 311 8672
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 18:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na Novom BeograduPošaljite brzi upitIzdvajamo:

Pokvašeni telefoni

Pokvašeni telefoni

Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nam se barem jednom desilo da prospemo neko piće po telefonu, da pokisne, da ga ostavimo na vlažnom stolu, da nam upadne u kadu, more, reku... Za više detalje ovde

Formiranje baterije

Formiranje baterije

Svakodnevno se srećemo sa pitanjem ,,kako se formira baterija na mobilnom telefonu". Čuli ste verovatno svaki put kada ste kupili novu bateriju ili novi telefon da bateriju morate da punite 3 * 12 sati , da ne smete da prekidate to punjenje prilikom formiranja baterije, da telefon mora da bude ugašen prilikom formiranja... Za više detalje ovde

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Brza usluga. Pre odlaska na posao ostavila sam telefon sa polomljenim displejem u servis. Istog dana, po povratku sa posla, preuzela sam svoj omiljeni telefon po ceni koju smo dogovorili - Jovana Todorović.