Servis tablet računara

Switchtel uspešno radi i servis tablet računara.

S obzirom na to koliko zavisimo od interneta, bez obzira da li je to posao, zabava ili nešto treće, tablet računari su prava stvar za one kojima je potreban brz i jednostavan pristup internetu. Tablet uređaji su idealni za brzu proveru maila, poruka na raznim socijalnim mrežama, pričanje i gledanje preko Skype-a, igranje itd. O prednostima i manama tablet računara ćemo pričati nekom drugom prilikom a sada ćemo malo o tome šta da radite kada vam se vaš tablet računar pokvari.

Tableti su zbog samog svog oblika, izgleda i načina na koji se koriste podložni padovima i fizičkim oštećenjima, doduše mnogo manje od mobilnih telefona ali dešava se i to vrlo često.

ipad-servis

Ako vam se i desi tako nešto mi smo u mogućnosti da vam pomognemo i rešimo problem. Svi tablet uređaji imaju veliki ekran sa tač skrinom i to im je i najosetljiviji deo. Switchtel servis ima rezervnih delova za skoro sve najpopularnije modele tablet računara. Evo nekih delova koji se mogu kod nas zameniti:

- displej Ipad 1

- displej Ipad 2

- displaj Ipad 3

- tač skrin (touch screen) za Ipad1

- tač skrin Ipad 1 3G crni

- tač skrin Ipad 1 Wifi crni

- tač screen Ipad 2 beli

- tač skrin Ipad 2 crni

- tač skrin Ipad 3 beli

- tač skrin Ipad 3 crni

- displej Galaxy Tab P1000


- tač skrin Galaxy Tab p1000

- displej i tač za Galaxy Tab P6800

- itd…

servis-tablet-racunara

Ukoliko imate tablet koji nije Samsung ili Apple a imate problem sa njim možete nas kontaktirati i pokušaćemo da rešimo vaš problem.

Pored zamene displeja i tač skrina, Switchtel servis radi i ostale popravke na tablet uređajima a kod njih su kao i kod mobilnih telefona najčešće to ovi kvarovi:

-  punjenje

-  zvučnik

-  kamera

-  softver

-  kvarovi usled kvašenja

Itd…

Switchtel servis tablet računara je tu zbog vas.

6 thoughts on “Servis tablet računara

  1. pozdrav!
    Imam tablet zte v9. Pukao mu je ekran,a sve ostale funkcije su u redu. Interesuje me da li imate displej za ovaj model i da li se isplati menjati displej?
    Hvala!

  2. Ja imam problem sa tabletom Blackberry Playbook oko punjenja,nece da se puni kako treba do se ne namesti dzek (iskrivi na gore,dole,levo,desno svaki put drugacije i ako se pomeri za mikrometar odmah nece da se puni), da li mozete da resite ovo?

Ostavite komentar

Vasa adresa nece biti objavljena Obavezna polja su oznacena zvezdicama *

*


nine × 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>