Iphone servisIphone servis

Kada se 2007. godine pojavio Apple na globalnom tržištu mobilnih telefona bilo je jasno da više ništa neće biti isto kao i pre. Iphone je tada pomerio granice, a Apple bacio rukavicu u lice ostalim proizvodjačima mobilnih telefona, koji su izazov prihvatili i što će se kasnije pokazati krenuli u trku kako sa konkurencijom tako i sa razvojem novih tehnologija.

Switchtel je od same pojave ovih telefona počeo da radi Iphone servis. Počevši od prvog Iphona 2g pa preko Iphone-a 3G i 3GS pa do današnjeg Iphona 4S, Iphone servis Switchtel vrši sve vrste popravki ovog aparata.

Najčešći kvarovi prilikom servisiranja Iphona su:

Tač Skrin Iphone servis

1. Displej
Kvar displeja nije najčešći zato što je Apple napravio neku grešku prilikom proizvodnje ovog dela, već je taj kvar posledica padova telefona koji se manje više svima dešavaju. Kod modela Iphone 2g, Iphone 4 i Iphone 4S displej i tač skrin su jedan deo (spojeni su i nemoguće ih je odvojeno zameniti). Ovo nije problem zameniti, ali je cena servisa viša zbog više cene samog rezervnog dela.

2. Tač Skrin ( touch screen )
Kao i kod displeja i ovaj kvar se najčešće dešava zbog padova i fizičkih oštećenja. Mi u Switchtel Iphone servis imamo rezevne delove za sve modele Iphone-a.

3. Softver
Na našem tržištu je veliki broj Iphone-a koji su dekodirani a iz tog razloga oni ne bi smeli da se apgrejduju (upgrade). Vrlo često se dešava da vlasnici Iphone-a prilikom priključenja svog aparata na računar nesvesno pritisnu dugme update i tako softverski ponovo zaključaju svoj Iphone. U tom slučaju Iphone servis Switchtel je tu da vam pomogne, javite se i stojimo vam na usluzi.

Iphone Dekodiranje

4. Dekodiranje
Iphone servis Switchtel vrši usluge dekodiranja i ovog brenda mobilnih telefona. Kod dekodiranja Iphone-a je vrlo bitna verzija softvera i modema, i od toga zavisi da li određeni aparat može da se dekodira ili ne.

Trenutno postoji više načina na koji se otljučavaju Iphone-i, a to je softverski, preko kodova (najbolji ali najskuplji) i sa GEVEY karticama. Ukoliko vas interesuju cene pozovite nas i bićete obavešteni .

5. Pokvašeni Iphone
Kao i ostali mobilni telefoni tako i Iphone nije otporan na kvašenje, kupanje, ronjenje i ostale podvodne aktivnosti. Zbog svog specifičnog dizajna ali i poslovne politike samog Apple-a, svi Iphone modeli su tako osmišljeni da korisnik ne može sam da izvadi ili zameni bateriju. To u slučaju kvašenja predstavlja veliki problem zato što je matična ploča pod stalnim naponom koje dobija iz baterije, a tečnost provodi struju i tamo gde ne bi trebalo da je bude i dolazi do kvarova na Iphone-u koji ako se ne preduprede na vreme mogu da budu nepeopravljivi. Iz ovih razloga vam savetujemo da ako vam se to desi što pre dođete u naš Iphone servis i pomognete vašem dragom vam Iphonu.

Servis punjenja

6. Servis punjenja
Punjenje kod Iphone-a je kvar koji se takođe dešava zbog neadekvatnog rukovanja. U tom slučaju se najčešće ošteti konektor punjenja a retko se desi da postoji kvar punjenja na glavnoj ploči. Iphone servis Switchtel ovaj kvar reševa sa velikim uspehom.

7. Mikrofon, vršimo zamenu mikrofona ako postoji problem sa njim.

8. Slušalica, zvučnik je takođe kvar koji se dešavaja kod ovih aparata, a koje naš iphone servis može da reši. U svakom trenutku imamo i ovu vrstu rezervnih delova.

Iphone servis Switchtel vam stoji na raspolaganju!


Mobilne vesti sa našeg bloga:

- Samsung S5 Note3 zamena displeja i stakla
- Alcatel servis mobilnih telefona
- Zamena stakla na iPhonu 5 i Samsungu S3, S4, Note
- Displej za Samsung S4, Note 2 i S4 mini
- Rutovanje mobilnih telefona

KontaktiEmail: servis@switchtel.net
Web page: www.switchtel.net

Adresa 1

Lokacija Vračar:
Tržni centar „Fontana“
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Ulaz je iz ulice Patrijarha Gavrila 6,
lokal 2
(bivša Dušana Bogdanovića)
11000 Beograd
Tel: 011 244 2525
Mob: 065 83-77-477
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 19:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na VračaruAdresa 2

Lokacija Novi Beograd:
Bulevar Mihajla Pupina,
10A lokal 6, YUBC
11000 Beograd
Tel: 011 311 8672
Radno vreme:
Radnim danom 09:00 - 18:00
Subotom od 10:00 - 14:00
Mapa do nas na Novom BeograduPošaljite brzi upitIzdvajamo:

Pokvašeni telefoni

Pokvašeni telefoni

Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nam se barem jednom desilo da prospemo neko piće po telefonu, da pokisne, da ga ostavimo na vlažnom stolu, da nam upadne u kadu, more, reku... Za više detalje ovde

Formiranje baterije

Formiranje baterije

Svakodnevno se srećemo sa pitanjem ,,kako se formira baterija na mobilnom telefonu". Čuli ste verovatno svaki put kada ste kupili novu bateriju ili novi telefon da bateriju morate da punite 3 * 12 sati , da ne smete da prekidate to punjenje prilikom formiranja baterije, da telefon mora da bude ugašen prilikom formiranja... Za više detalje ovde

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Brza usluga. Pre odlaska na posao ostavila sam telefon sa polomljenim displejem u servis. Istog dana, po povratku sa posla, preuzela sam svoj omiljeni telefon po ceni koju smo dogovorili - Jovana Todorović.